Bedrijfsfilm voor bedrijven in omgeving Breda

Bij Create More Media weten we het zeker. De beste manier om het verhaal achter uw bedrijf te vertellen is doormiddel van een bedrijfsfilm. Als videoproductiebedrijf produceren we daarom bedrijfsfilms voor bedrijven in omgeving Breda. Door een video te laten maken over uw onderneming kunt u op doeltreffende wijze een verhaal of boodschap in beeld brengen. Een professioneel geproduceerde video wekt immers vertrouwen op bij de klant of consument. Create More Media heeft voor uw idee een creatieve oplossing in huis. Graag maken we een afspraak met u om de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek toe te lichten.

Bezoek onze ‘Ons werk’ pagina om een kijkje te nemen in projecten waar wij eerder aan gewerkt hebben.

In een bedrijfsfilm met meer lengte dan een commercial of productfilm vertellen we op creatieve wijze het verhaal achter het bedrijf. We tonen de visie en laten zien waar een firma goed in is.

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Om een offerte te ontvangen voor het laten maken van een bedrijfsfilm kunt u gebruik maken van het offerte formulier. Of neem telefonisch contact op voor meer informatie door te bellen naar 06 192 328 18.

Een professionele bedrijfsfilm laten maken in Breda

Create More Media weet precies welke toon we moeten aanslaan bij het maken van een bedrijfsfilm voor ondernemend Breda. Videoproducties zijn altijd maatwerk. Welk soort video geproduceerd dient te worden hangt af van het doel dat u met de video voor ogen heeft. Uw verhaal of idee kan daarom op verschillende manieren tot een bedrijfsfilm worden uitgewerkt.

  • Productfilms: maak klanten of opdrachtgevers enthousiast met een profesioneel geproduceerde productfilm. Veel interessanter dan lappen teksten of complexe schema’s.
  • Commercials: wij visualiseren op professionele wijze de presentatie van een product. Door een commercial te laten maken kunt u uw doelgroep aanspreken, imago verbeteren en naamsbekendheid vergroten.
  • Online content: maak uw online content nog effectiever met door Create More Media geproduceerde video’s. Zeer effectief voor het aanspreken van een jonge doelgroep.
  • Aftermovies: breng uw evenement of beurs in beeld met een aftermovie, uiteraard geproduceerd in uw huisstijl.
  • Infomercials: complexe informatie begrijpelijk en inzichtelijk maken? Met een infomercial kan informatie op laagdrempelige wijze aan de man gebracht worden.
  • Corporate films: breng uw bedrijf in omgeving Breda in beeld met een bedrijfsfilm. Met een videoproductie kunt u op creatieve wijze laten zien waar uw bedrijf voor staat.

Op creatieve wijze een boodschap in beeld brengen

Create More Media is een bedrijf dat bedrijfsfilms en andere videoproducties voor ondernemend Breda produceert. Wij werken met een veelzijdige crew bestaande uit creatievelingen en mensen met ervaring in de televisiebranche. Video’s zijn pakkend, spreken tot de verbeelding, verkopen. Ons team beschikt over de ervaring en deskundigheid om een verhaal of boodschap doeltreffend in beeld te brengen. Daarbij worden alle aspecten van een videoproductie, zoals camerawerk, editing en regio, door onszelf verzorgd.

Het wordt pas een boeiende videoproductie als er op creatieve wijze is nagedacht over de inhoud en vormgeving. Dàt is wat Create More Media ook voor u doet.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in het laten maken van een bedrijfsfilm voor uw bedrijf in omgeving Breda? Create More Media vertelt u graag meer over de mogelijkheden die wij bieden. Graag komen we met u in contact. Om een vrijblijvende afspraak te maken kunt u bellen naar 06 192 328 18. Gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen kan door het online formulier in te vullen.

Offerte aanvragen