Bedrijfsfilm laten maken

Wilt u uw verhaal op een creatieve wijze overbrengen op uw doelgroep door een bedrijfsfilm te laten maken? Create More Media is gespecialiseerd in het vertalen van uw wensen naar beeld. Wij creëren het juiste beeld van uw organisatie. Op deze manier kunnen de krachten van uw bedrijf op een originele wijze worden getoond. Daarnaast zorgt een professionele bedrijfsfilm ervoor dat uw bedrijf nog geloofwaardiger over zal komen en vertegenwoordigt het tegelijkertijd uw bedrijf, merk, dienst of product. Ook is het mogelijk om door middel van een bedrijfsfilm uw medewerkers te informeren over bepaalde ontwikkelingen of nieuwe technieken binnen het bedrijf. Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Twijfel dan gerust niet en neem contact met ons op door een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen!

Ervaring in de televisiebranche

Create More Media heeft als doel de mensen te raken met onze films. Op een creatieve wijze vertellen wij het verhaal achter uw bedrijf. Dit kan echter niet zonder uw hulp. Daarom luisteren wij goed naar al uw wensen, zodat wij een bedrijfsfilm kunnen maken die zo dicht mogelijk bij de inhoud van uw organisatie ligt. Door onze ervaring in de televisiebranche beheersen wij de kwaliteit om mensen te intrigeren met onze films. Ons doel is om dicht bij de online marketing- en communicatiestrategie van uw bedrijf te blijven, om zo één coherent beeld aan de buitenwereld te tonen. Als deze online strategie er nog niet is of verbeterd kan worden, denken wij hier graag in mee.

Kosten en mogelijkheden voor uw bedrijfsfilm

De mogelijkheden voor het laten maken van uw bedrijfsfilm bij Create More Media zijn zeer uitgebreid. Zo kan de focus van de video liggen op het uitleggen van complexe systemen en daardoor meer een educatieve aard hebben. Ook is het mogelijk dat uw bedrijf juist meer de menselijke kant van uw organisatie wilt laten zien. Wat uw wensen ook zijn, wij houden hier sterk rekening mee in ons proces van het creëren van de boodschap die u over wilt brengen op uw doelgroep. Bent u benieuwd wat allemaal mogelijk is en wat de kosten zijn voor het laten maken van uw eigen bedrijfsfilm? Neem dan gerust contact met ons op.

Interesse? Neem contact op

Heeft u interesse in Create More Media als uw partner voor het maken van uw eigen bedrijfsfilm? Neem dan gerust contact met ons op door een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen of te bellen naar 06 192 328 18. Voor vragen kunt u ook altijd bij ons terecht. Schakel ons in en wij helpen u bij het creëren van een bedrijfsfilm die tot de verbeelding spre

Offerte aanvragen