Videoproductie bedrijf Breda

Een videoproductie is een krachtig medium voor bedrijven. Als videoproductie bedrijf brengt Create More Media verhalen in beeld voor bedrijven in omgeving Breda. Uw doelgroep activeren, imago verstreken of naamsbekendheid vergroten: wij hebben altijd een creatieve oplossing in huis. Wij produceren video’s binnen elk budget. Daarbij wordt altijd maatwerk geleverd. Ieder verhaal en elke boodschap verdient zijn eigen wijze van vertellen. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag hoe we uw idee op krachtige wijze in beeld kunnen brengen.

Benieuwd naar ons portfolio? Op de ‘Ons werk’ pagina treft u een impressie van eerdere projecten aan.

Elke film vertelt een verhaal. Daarom gaan wij op zoek naar de boodschap die u wil overbrengen op de kijker.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag voor een indruk van de prijzen van een videoproductie gerust een vrijblijvende offerte aan. Maak daarvoor gebruik van het online offerte formulier. Vragen? Bel dan gerust naar 06 192 328 18.

Uw bedrijf in Breda of omgeving promoten met een videoproductie

Een videoproductie voor uw bedrijf in omgeving Breda is een krachtig medium om het bedrijf of een product te presenteren. Video’s vertellen verhalen, spreken tot de verbeelding en brengen op een creatieve manier een boodschap over. Welk soort video geschikt is voor het verhaal dat u wilt vertellen hangt af van het doel dat u voor ogen heeft. De mogelijkheden bespreken we graag met u in een persoonlijk gesprek.

  • Productfilms: zien is geloven. Door een productfilm te laten maken kan aangetoond worden hoe een product werkt of gemaakt wordt.
  • Commercials: gebruik de kracht van beeld om de naamsbekendheid van uw product of bedrijf te vergroten.
  • Online content: een video is een handig medium om een jonge doelgroep op online platforms aan te spreken.
  • Aftermovies: recent een evenement georganiseerd? Laat uw bezoekers nagenieten met een professioneel geproduceerde aftermovie.
  • Infomercials: soms moeten mensen iets zien om het te begrijpen. Een infomercial laten maken kan daarom een goede oplossing zijn om complexe informatie te delen.
  • Corporate films: laat de doelgroep van uw bedrijf zien waar u voor staat door een bedrijfsfilm te laten maken. Create More Media produceert videoproducties die het verhaal achter uw bedrijf in omgeving Breda vertellen.

Creatieve geesten met ervaring in de televisiebranche

Create More Media is een videoproductie bedrijf dat video’s voor ondernemingen in omgeving Breda produceert. Wij bestaan uit een team van creatievelingen met ervaring in de televisiebranche. Deze ervaring heeft ons geleerd hoe wij op doeltreffende wijze uw verhaal of boodschap in beeld kunnen overbrengen. Onze veelzijdige crew beheerst alle aspecten die bij het produceren van een video komen kijken, van camerawerk, licht en geluid tot muziek, editing en regie.

Het wordt pas een boeiende videoproductie als er op creatieve wijze is nagedacht over de inhoud en vormgeving. Dàt is wat Create More Media ook voor u doet.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u een videoproductie laten maken voor uw bedrijf in omgeving Breda? Create More Media komt graag met u in contact om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op door te bellen naar 06 192 328 18. Om vraag direct een vrijblijvende offerte aan door het daarvoor bestemde formulier in te vullen.

Offerte aanvragen