Wij werken samen met

Guido Breedveld

Cameraman/Floormanager

Guido is in 1994 begonnen bij het NOB, huidig NEP Netherlands en heeft in 6 jaar vele grote shows gedraaid waaronder de Staatsloterijshow, Soundmixshow en All you Need is Love. Ook grote evenementen zoals Koninginnedag, concerten en sport. Tussen 2000 en 2010 heeft hij bij Hoens Creative met ENG veel van de wereld gezien van reisprogramma’s tot entertainment. Vanaf 2010 is hij freelancer, zowel ENG als multicam en vanaf 2015 heeft hij dit uitgebreid met opnameleiding/floormanager.

Jop Joris

Regisseur Drama

Na jarenlange acteur te zijn geweest bij onder andere Onderweg naar Morgen, Hertenkamp en Fort Alpha is Jop 6 jaar geleden over gestapt naar regie en regisseert tegenwoordig GTST, de Spa en Nieuwe Tijden. Jop is gespecialiseerd in drama regie en raakt de rand van het filmische. Doordat hij zelf acteur is geweest kan hij collega acteurs haarfijn uitleggen wat hij op het scherm wilt zien.

Job Scholtze

Cameraman/DOP

www.thecrew.nl

Job zit al 30 jaar in het vak. Hij heeft mee gewerkt aan diverse speelfilms, commercials en veel bekende tv programma’s zoals The Voice of Holland. Hij is 1e Cameraman, Steadicam operator en heeft al sinds geruime tijd een facilitair bedrijf The Crew. Hij heeft vorig jaar de gouden Diamant gekregen voor zijn jarenlange vakwerk.

Niels van Boheemen

Technisch Producer

www.nielsvanboheemen.com

Een technisch producer is bij grote opdrachten essentieel en Niels weet als geen ander techniek en creativiteit bij elkaar te brengen. Als technisch adviseur zet hij het verhaal van de klant samen met Robin om in hardware die we nodig hebben om de mooiste content te creëren. Hij heeft in het verleden zowel bij Nomobo en United als projectmanager gewerkt en is dus technisch zeer goed onderlegd.

Noortje Muller

Colorist

https://www.buronoort.com/

Al 17 jaar werkt Noortje als Colorist en nog steeds kijkt ze er elke keer naar uit om het beste uit het beeld te halen. Ze vind het leuk om samen met de klant een look and feel te bedenken. Zo deed ze dit jaar sportdocumentaires, een mooie documentaire over U2, een concert van Simply Red en een interessante docureeks over een advovatenkantoor. Ook heeft ze voor KRO-NCRV Woezel en Pip mogen doen. Momenteel is ze veel bezig met HDR en 4K.

Sicco Dinnissen

Regisseur

De vele klanten van Sicco laten zien dat hij een veelzijdig regisseur is. Programma’s als Freeks Wilde Wereld, Risky Rivers, The Voice of Holland en The Voice Kids zijn door hem gemaakt. Ook Ultra Music Festival in Miami wordt mede door hem in beeld gebracht. Zowel regie als montage zijn bij hem in goede handen.

Tommie Janssen

Key grip

www.egripment.nl

Tommie is freelance gripper en draagt er zorg voor dat alle shots die met grip gemaakt worden superstrak zijn. Kranen, dollies, railcams, towercams, flylines etc. Hij is meester in het overbrengen en vertalen van shots die bedacht zijn.